Автоквітучі сорти марихуани походять від штаму ruderalis, вони можуть рости незалежно від умов освітлення, тобто їхнє цвітіння не залежить від тривалості світлового дня, як порівняти з фотоперіодичними сортами. Цвітіння у автоквітів залежить від їхнього віку, а не від умов освітлення. Через короткий період дозрівання, автоквітучі рослини легко ростуть у різних умовах. Це головна перевага, яка робить це насіння найкращим вибором для гроверів-початківців.

Що таке автоквітуче насіння конопель?

Що таке автоквітуче насіння конопель

Автоквітучі рослини канабісу – це рослини, цвітіння яких починається автоматично і не залежить від зміни фотоперіоду. Світловий день залежить від пори року, і, як і більшість речей рослин, коноплі теж залежать від зміни кількості сонячного світла. Інтенсивність, тривалість і якість денного світла змінюються в міру того, як дні стають довшими або коротшими.

Таким чином, термін життя автоквітучих рослин канабісу значно коротший, ніж у фотоперіодичних сортів. Це робить їх особливо корисними для вирощування у відкритому ґрунті, оскільки ви можете зібрати врожай набагато раніше, уникнувши проблем із цвіллю з приходом перших осінніх дощів.

Переваги автоквітучого насіння конопель

Переваги автоквітучого насіння конопель

Деякі з переваг використання цих сортів полягають у наступному:

  • Швидке дозрівання: Автоквітуче насіння – ідеальне рішення для гроверів. Фотоперіодичним рослинам канабісу потрібно мінімум чотири місяці для дозрівання, автоквітучі рослини канабісу виростають протягом двох місяців. Ранній збір врожаю дозволить робити багато посадок протягом року;
  • Компактність: Максимальна висота автоквітучих рослин конопель становить 100 см;
  • Мінімум турбот: Одним з найважливіших елементів вирощування конопель є система освітлення. Більшість сортів канабісу добре ростуть при певних налаштуваннях освітлення. Автоквітучий сорт росте незалежно від графіків освітлення;
  • Стійкість до суворих погодних умов і хвороб: Більшість сортів конопель сприйнятливі до екстремальних погодних умов. Вплив цих несприятливих факторів може знизити врожайність або зовсім пошкодити рослину. Автоквітучі рослини мають підвищену стійкість.
  • Мінімальні потреби в поживних речовинах: завдяки швидкому розвитку і невеликій структурі, автоквітучі рослини потребують мінімальної кількості поживних речовин. Фотоперіодичні рослини потребують постійного підживлення. Автоквітучі сорти будуть рости з великою кількістю добрив або без них.

Автоквітучі або фотоперіодичні: що краще

Автоквітучі та фотоперіодичні

Для розуміння що краще – автоквітучі або фотоперіодичні сорти конопель, залежить від конкретних потреб конопляра. В обох типів є свої переваги та недоліки. Ось деякі фактори, які слід враховувати.

Автоквітучі сорти Фотоперіодичні сорти
Автоквіти зазвичай мають набагато швидший цикл зростання, ніж звичайні сорти. Вони можуть пройти шлях від насіння до врожаю лише за 8-10 тижнів. Фотоперіодичні сорти мають вищий рівень ТГК і більший урожай, ніж автоквітучі. Також залежатиме від конкретного сорту та майстерності гроверу.
Автоквіти зазвичай менше звичайних рослин, що може бути корисним для вирощування в приміщенні або в умовах обмеженого простору. Звичайні рослини можуть перебувати у вегетативної стадії так довго, як цього хоче гровер, що дозволяє використовувати такі методи, як навчання, обрізання та клонування.
Автоквіти не залежать від циклів освітлення. Їх можна вирощувати за постійного освітлення, що спрощує процес. Існує ширший вибір звичайних сортів, порівняно з автоквітучими.

Висновок

Вам варто звернути увагу на насіння автоквітучих конопель через їхні численні переваги. Автоквітуче насіння зробило революцію у сфері садівництва в усьому світі, пропонуючи більш ефективний і вигідний спосіб вирощування. Завдяки швидкому зростанню, низьким вимогам до догляду і невеликому розміру, це насіння є фантастичним вибором як для початківців, так і для досвідчених садівників.

Рекомендовані товари:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *