Все більше фармацевтичних препаратів з канабісом прописують людям, щоб допомогти їм висипатися, щоб бути щасливими та здоровими. У США від безсоння страждають від 6 до 10% дорослого населення. Це означає, що 32 мільйони людей не можуть заснути щоночі. Через це людям прописують все більше фармацевтичних препаратів, що містять канабіс, щоб допомогти їм висипатися, щоб бути щасливими і здоровими.

Дорослі потребують від 7 до 9 годин сну на добу, щоб виконувати щоденні функції найкращим чином. Сон безпосередньо впливає на когнітивні здібності, емоційну регуляцію та загальне самопочуття людини, тому не дивно, що такі препарати для сну, як Юнісом або Амбієн, користуються великим попитом. Однак існують і натуральні засоби від безсоння. Наприклад, олії канабісу та КБД стають дедалі популярнішими завдяки своєму позитивному впливу на сон.

Канабіс як заспокійливий засіб

Конопля та спокійна жінка

 

Дослідження 2014 року показало, що пацієнти з ПТСР, які вживали канабіс, покладалися на те, що він допомагає їм засинати вночі, а також справлятися з повсякденним життям. Доведено, що КБД і ТГК допомагають при інших станах, таких як депресія і тривога, оскільки вони дозволяють мозку відпочивати, а не програвати сценарії або думки знову і знову.

Зменшення болю

Канабіс є природним протизапальним засобом, що означає, що він може зменшити набряк і запалення в усьому тілі (подібно до ібупрофену). Це може допомогти зменшити фізичний біль, який може заважати людині заснути або прокидатися посеред ночі.

Більш глибокий сон

У 1975 році, коли вперше почали досліджувати канабіс і сон, журнал Clinical Pharmacology & Therapeutics опублікував дослідження, в якому було зроблено висновок, що стадія 4 сну дещо покращується при вживанні наркотику. Стадія 4 сну – це найглибша стадія швидкого циклу. Крім того, в дослідженні було зроблено висновок, що канабіс/ТГК може бути «цінним інструментом у з’ясуванні фармакології та сну».

Канабіс та його властивості

Жінка тримає банку з медичним (CBD) канабісом

 

Під час чотирирічного клінічного випробування фармацевтичного препарату на основі ТГК і КБД дослідники виявили, що пацієнти відчули покращення сну та якості життя під час прийому препарату. Вони також виявили, що протягом усього дослідження пацієнтам не потрібно було збільшувати дозування через підвищення толерантності. Насправді, дослідження 2004 року показало, що збільшення дозування ТГК/КБД з 5 до 15 мг (кожного) збільшувало тривалість неспання і негативно впливало на пам’ять і сонливість наступного дня.

Отже, ті, хто вживає канабіс як снодійне, можуть бути спокійні, знаючи, що не розвинеться толерантність, і можуть покладатися на невелику дозу для засинання.

Канабіс – це безпечний, природний спосіб зменшити біль і розслабити свідомість, щоб заснути, глибше заснути і не заснути. Його вплив на якість і кількість сну відповідає багатьом безрецептурним і рецептурним снодійним засобам, але не містить потенційно шкідливих хімічних речовин. Проте, хоча натуральні засоби зазвичай є найчистішим способом покращити сон, канабіс, очевидно, підходить не всім. Будь-хто повинен проконсультуватися зі своїм лікарем, якщо сон раптом став новою проблемою. Крім того, хоча канабіс має чудові знеболювальні властивості, він не замінює спостереження лікаря за поточними станами.

Рекомендовані товари:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *